Ovaj tjedan zaključujemo sa današnjim 5. kolom HNLŽM za pionirke, možemo reći i derb, protiv ŽNK Slavonija (Požega) koji smo kao i sa kadetkinjama odigrali u Ruščici također u večernjem terminu sa početkom u 19:00 sati uz delegiranje gospodina Ivanović Damira i i suđenje mladog suca gospodina Ciprić Luke.
Prije kratkog osvrta na utakmicu jedno VELIKO HVALA #NKPOSAVACRuščica i upravi kao i gospodinu Mirković Ivanu koji su nam omogućili odigravanje utakmica kadetkinja i pionirki. Pohvala također i za odlične uvjete.
Što se tiče same utakmice ni danas nismo bili motivirani. Poluvrijeme završavamo sa 0:3 u korist gostiju. Nakon motivacijskog govora trenera na poluvremenu, drugo poluvrijeme se nakratko budimo i smanjujemo na 2:3 i dalje nije išlo. Ponovo pad koncentracije i motivacije i gošće zaključuju utakmicu sa 2:5. Imali smo priliku potvrditi prvo mjesto i biti jesenski prvaci, ali nismo uspjeli no ogroman je uspjeh što smo u vrhu tablice s obzirom da nam je ovo prva sezona u kategoriji pionirki koje kao i kadetkinje imaju veliki potencijal za odlične rezultate u budućnosti.
I večeras smo imali odlazak na hitni prijem. Naime igračica Čizmić Ana je imala ubod stršljena i alergijsku reakciju i završila je na infuziji. Ani želimo brz oporavak.
Slijedeći vikend i zadnje kolo jesenskog dijela gostujemo kod ŽNK VIŠNJEVAC u Osijeku.

#svizajednogsvizaLEGEN